web analytics

Politica De Confidentialitate

/Politica De Confidentialitate
Politica De Confidentialitate2018-12-17T19:14:42+00:00

S.C. NORIAD&PARTNERS SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 26322.

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului www.gerber.com.ro şi explică modul în care S.C. NORIAD&PARTNERS SRL foloseşte şi protejează informaţiile tale personale. Datele furnizate de tine în cursul navigării acestui website pot fi folosite de S.C. NORIAD&PARTNERS SRL şi sunt prelucrate în scopul promovării şi îmbunătăţirii serviciilor sale. De asemenea, prin accesarea şi utilizarea site-ului www.gerber.com.ro îţi exprimi consimţământul în sensul primirii de apeluri, mesaje text (SMS) sau e-mailuri pentru promovarea serviciilor sau produselor oferite de şi/sau prin intermediul S.C. NORIAD&PARTNERS SRL.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. NORIAD&PARTNERS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin accesarea si utilizarea site-ului gerber.com.ro , datele tale cu caracter personal pot fi prelucrate si utilizate in scopul : informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe gerber.com.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

Astfel, gerber.com.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Aveti posibilitatea sa utilizati site-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati date cu caracter personal.
Daca doriti sa efectuati o cumparatura/comanda va trebui sa ne furnizati aceste date cu caracter personal.
Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi. In paginile unde este necesara furnizarea acestor date cu caracter personal exista un link (o legatura) catre acest document pentru a-l putea consulta ori de cate ori considerati necesar.

In afara de datele cu caracter personal site-ul nostru colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa analizam functionalitatea site-ului si sa ne imbunatatim serviciile.
Atunci cand vizitati site-ul este posibil ca aceste date despre dumneavoastra. sa fie colectate si de terti, precum sistemele de contorizare a traficului.

S.C. NORIAD&PARTNERS SRL nu promoveava SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul gerber.com.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, S.C. NORIAD&PARTNERS SRL va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

SC NORIAD&PARTNERS SRL va lua masuri rezonabile pentru protectia oricarei informatii despre dvs., Deasemenea incercam sa mentinem aceste informatii corecte si actualizate la zi.
Oricand veti descoperi informatii incorecte despre dvs. ne puteti contacta pentru a le corecta.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Voluntari, Str. Caporal Musat nr. 21, 077190, Ilfov.