Descriere

Pentru a supravietui unei situatii neasteptate trebuie sa fii pregatit, iar briceagul  Bear Grylls Survival AO Folding Knife este mult peste standard. Putini oameni stiu mai multe despre supravietuire decat Bear Grylls, fost ofiter al Fortelor Speciale Britanice, alpinist cu experienta si respectat formator in tehnici de supravietuire. Profitand de experienta de zeci de ani a brand-ului Gerber si de cunostintele lui Bear Grylls, briceagul Survival AO ofera utilizatorului posibilitatea de a relationa cu mediul in orice situatie de supravietuire.

Acces imediat pentru supravietuire

Accesul rapid la lama unui briceag este absolut necesar in situatii de supravietuire. Briceagul Survival AO, care e prevazut cu o lama ce se deschide in siguranta si rapid cu o singura mana, este prompt la datorie atunci cand situatia o cere. Folosind tehnologia Gerber FAST 2.0, briceagul Survival AO are atat un sistem de blocare „plunge lock” cat si un sistem de blocare de siguranta „safety lock”. Sistemul de blocare de siguranta cu cilindru va mentine lama inchisa atunci cand se va afla in buzunar, sau va functiona ca sistem de blocare secundar atunci cand va fi deschisa. Inchiderea cutitului este un procedeu simplu, ce se poate face cu o singura mana: dupa ce deblocati sistemul „plunge lock”, pur si simplu apasati-l in jos pe o suprafata dura. 

Otel masiv pentru durabilitate

Cu lama partial zimtata, de 7,62 cm, realizata din otel 7Cr17MoV, briceagul robust Bear Grylls Survival AO poate taia, despica, sfasia, si felia de la banda adeziva la ramuri pentru un adapost in padure. Manerul  rezistent este realizat din nailon cu fibra de sticla, cu binecunoscutul strat exterior din cauciuc turnat ce asigura o aderenta buna in orice conditii. Un clip de buzunar detasabil si un orificiu pentru curea ofera mai multe optiuni de transport, astfel Survival AO putand fi pastrat la indemana pana cand e nevoie de el. Prioritatile Bear Grylls din Ghidul de buzunar pentru supravietuire vin odata cu acest briceag, facandu-l si mai util in situatii de supravietuire.

Caracteristici :

– Lungime totala : 18.8 cm;

– Greutate : 93.55 gr.

– Deschidere asistata ;

– Deschidere cu o mana;

– Blocarea de siguranta tine lama inchisa;

– Lama partial zimtata;

– Otel 7Cr17MoV;

– Buton dublu pentru degetul mare;

– Blocare „plunge lock”;

–  30 % naylon cu fibra de sticla si cauciuc turnat pe maner;

– Clip de buzunar;

– Orificiu pentru curea .